killtestは最新の問題集を提供いたします!
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

killtest PHPの知識と技術力を証明することができるZF-100-500試験は世界統一の認定資格です。Zend PHP Certification資格を取得することによって、PHPの技術スキルを証明することが可能となり、就労する際のスキル証明とすることが可能です。
2010年より、PHP 5.3を網羅する Zend PHP 5.3 Certification がスタート。ZF-100-500テスト参考書はベースのより高度な技術スキルを証明するZend資格としてご提供します。

Zend認証のZF-100-500問題集は世界のどこでも人気があるんですよ、killtest問題集を購入するのは明確の選択でございます。

試験コード:ZF-100-500
試験名称:Zend Framework Certification

1.Fill in the blank with the appropriate PHP function.
The_____________ function is used to replace the current session id with the new session id, and to
keep information of the current session.
A. session_regenerate_id()
Answer: A

2.Celina works as a Database Administrator for Tech Mart Inc. The company uses an Oracle database.
The database contains a table named Employees. Following is the structure of the table:
EmpID NUMBER (5) PRIMARY KEY
EmpName VARCHAR2 (35) NOT NULL
Salary NUMBER (9, 2) NOT NULL
Commission NUMBER (4, 2)
ManagerName VARCHAR2 (25)
ManagerID NUMBER (5)
Celina wants to display the names of employees and their managers, using a self join. Which of the
following SQL statements will she use to accomplish this?
Each correct answer represents a complete solution. Choose two.
A. SELECT e.EmpName, m.ManagerName
FROM Employees e, Employeesm
WHERE e.EmpID = m.ManagerID;
B. SELECT e.EmpName, m.ManagerName
FROM Employees e INNER JOIN Employeesm
ON e.EmpID = m.ManagerID;
C. SELECT e.EmpName, m.ManagerName
FROM Employees e LEFT OUTER JOIN Employees m
ON e.EmpID = m.ManagerID;
D. SELECT e.EmpName, m.ManagerName
FROM Employees e SELF JOIN Employeesm
ON e.EmpID = m.ManagerID;
Answer: A,B

3.Which of the following actions may fail if you have exceeded your quota limit?
A. addTo()
B. send()
C. addBcc()
D. appendMessage()
Answer: D

4.Which of the following code snippets will you use to instantiate Zend_XmlRpc_Server?
A. $server = Zend_Xml::Zend_XmlRpc_Server()
B. $server = new Zend_Xml();
C. $server = new Zend_XmlRpc_Server();
D. $server = create_new_Zend_XmlRpc_Server()
Answer: C

5.Write the appropriate word to complete the sentence below.
___________is used for logging of multiple backends, formatting messages which are sent to the log, and
filtering those messages, which should not be logged.
A. Zend_Log
Answer: A
スポンサーサイト

【2011/12/17 11:27】 | Zend-Technologies資格
トラックバック(0) |
testpassport Zend-Technologies認定資格、気楽に200-500試験を合格できます。無料サンプルも参考できます。
testpassport PHP5+MySQLを使って、最終的に掲示板を作ってみるコースです。
Zend-Technologiesソフトウェア開発の経験が少ない方でも、PHP言語の基礎から、入力データ処理、SQLデータベースの基礎を習得し、PHP+MySQLを用いたWeb Applicationの基礎技術の習得ができます。
HTMLの基本知識があり、200-500試験のスキルアップとしてPHP5とデータベースシステムを用いた、データベース連携型のWebアプリケーション開発に関して学びたい方に最適です。

試験コード:200-500
試験名称:Zend PHP 5 Certification

1. You work for a shared hosting provider, and your supervisor asks you to disable user scripts to
dynamically load PHP extensions using the dl() function. How can you do this? (Choose 2)
A. Set enable_dl to Off in the server's php.ini configuration file.
B. Add dl to the current value of disable_functions in the server's php.ini configuration file.
C. Add dl to the current value of disable_classes in the server's php.ini configuration file.
D. Write a custom function called dl(), save it under the name prepend.inc and then set the
auto_prepend_file directive to prepend.inc in php.ini.
Answer: AB

2. Which of the following statements is NOT true?
a) Class constants are public
b) Class constants are being inherited
c) Class constants can omit initialization (default to NULL)
d) Class constants can be initialized by consts
A. a)
B. b)
C. c)
D. d)
Answer: C

3. Type hinting in PHP allows the identification of the following variable types: (Choose 2)
A. String
B. Integer
C. Array
D. Any class or interface type
Answer: CD

4. How many elements does the $matches array contain after the following function call is performed?
preg_match('/^(\d{1,2}([a-z]+))(?:\s*)\S+ (?=200[0-9])/', '21st March
2006', $matches);
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: C

5. Given the following code, what will be the value of $a?
$a = array('a', 'b');
array_push($a, array(1, 2));
A. array('a', 'b', 1, 2)
B. array(1, 2, 'a', 'b')
C. array(array(1, 2), 'a', 'b')
D. None of the above
Answer: D

【2011/10/28 12:05】 | Zend-Technologies資格
トラックバック(0) |
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。