killtestは最新の問題集を提供いたします!
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

killtestはNS0-170の最新問題集を提供します、ご利用になってください。

Network Appliance NetCache
NS0-170

1. A complete listing of Network Appliance support centers is available at _____.
A. www.netapp.com
B. ftp.netapp.com
C. now.netapp.com
D. NetCache online help
Answer: C

2. The NetCache appliance may be used for all of the following EXCEPT _____.
A. HTTP URL filtering
B. SMTP proxy
C. DNS caching
D. NFS caching
Answer: B

3. Which TWO vendors?content filtering databases are supported on the NetCache?
A. SurfControl
B. WebWasher
C. Secure Computing
D. TrendMicro
Answer: BC

4. Which one of the following services is not a service supported by ICAP?
A. Virus scanning of content received through HTTP.
B. Virus scanning of email content
C. URL filtering
D. Active content stripping
Answer: B

5. Network Appliance field alerts _______ and _________.
A. are available at "www.netapp.com"
B. may be received via email
C. are available at "now.netapp.com"
D. replace autosupport
Answer: BC

6. Network Appliance maintains a record of customer product information on the NOW site and this data
is ______ .
A. available to anyone with NOW access
B. only available to authorized users
C. available only during business hours
D. only available to NetApp support staff
Answer: B

7. Which one of the following NetCache appliances has a maximum storage capacity of 504G Bytes?
A. C1200
B. C2100
C. C6200
D. All the above
Answer: B

8. Which TWO of the following statements are equivalent?
A. set config.http.ports "8080" "8081"
B. set config.http.ports \\ 8080
\\
C. set config.http.ports // 8080 , 8081 \\
D. set config.http.ports "8080 , 8081"
Answer: AB

9. Which one of the following methods can be used to manage the NetCache appliance but cannot be
used to access the Command Line Interface (CLI)?
A. Console
B. Telnet
C. rsh
D. HTTP
Answer: D

10. Which command would you use to see the available option choices for the show config.http.acl
command?
A. help
B. show config.http.acl.?
C. config.acl help
D. help config.acl
Answer: B
スポンサーサイト

【2010/01/30 10:21】 | 資格
トラックバック(0) |
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。