killtestは最新の問題集を提供いたします!
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

killtestはHP0-A24試験問題集の最新版を提供し、HP0-A24 は100%の本格的な試験問題集は過去の試験問題及び最新模擬試験問題から作られたもので、全試験科目は常時最新化され、最新の試験内容まで織込む精確性が保証できます。killtestが開発した模擬試験ソフトは同じタイプの製品の中ではずば抜けており、広範囲の受験生の方が受験前に自己能力を把握できる一番有効な手段です。実は、これらの模擬試験問題は実際の試験問題よりずっと難しいです。killtestの製品をご利用いただくと、受験の自信を向上させることが出来ます。また、killtestは無償HP0-A24サンプル品を用意しておりますので、お買い上げの前に、無償でダウンロードできます。

HP0-A24
NonStop Data Communication Basics
1.Which SCF command is used to show process names related to a TCP/IP process?
A.show process $ZTC0
B.status process $ZTC0
C.listopens process $ZTC0
D.info process $ZTC0, detail
Answer:C

2.Which SCF command is used to view Expand network throughput?
A.stats line $LHC565
B.stats path $LHC565
C.trace path $LHC565
D.status path $LHC565
Answer:B

3.Which command allows you to view network-related events in the primary EMS log?
A.emscinfo $0, detail
B.emsdist type P, textout [#myterm]
C.emsdist type P, collector $0, textout [#myterm]
D.emsdist type P, collector $ZLOG, textout [#myterm]
Answer:C

4.Which SCF command is used to display all configured TCP/IP addresses?
A.info subnet $*.*
B.listdev tcpip $*.*
C.status subnet $*.*
D.listopens process $*.*
Answer:A

5.How can you improve availability when configuring NonStop TCP/IPv6 with multiple failover pairs and
static routes?
A.Connect to a firewall that uses MAC to IP address filtering.
B.Select LIF pairs for the failover to be on the same adapters.
C.Add a copy of each route to one subnet in each failover pair.
D.Use Ethernet switches that have spanning tree protocol enabled.
Answer:C

6.An OLTP system processes 100 transactions per second with an average transaction size of 1000 bytes.
To replicate all transactions to a disaster recovery system, what is the minimum bandwidth required
between the systems?
A.1Gbps
B.9.6Kbps
C.64Kbps
D.4Mbps
Answer:D

7.Which product allows a single IP address to be hosted in all processors in a NonStop server?
A.Telserv
B.Scalable IP (SIP)
C.NonStop TCP/IP
D.NonStop TCP/IPv6
Answer:D

8.What is the most efficient technology to use to create an Expand path between two NS-series servers
located in the same computer room?
A.X.25
B.SNA
C.Ethernet
D.ServerNet Cluster
Answer:D

9.Which event is most likely to interrupt availability in a satellite connected network?
A.heavy rain
B.decreased ozone levels
C.direct sunlight on the uplink
D.increased environmental noise
Answer:A

10.Which LAN-based technology provides flexible connectivity of desktop and portable devices in an
office environment?
A.CAT3 cabling
B.wireless LAN
C.fiber optic LAN
D.10BaseT cabling
Answer:B
スポンサーサイト

【2010/02/27 15:17】 | 資格
トラックバック(0) |
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。