killtestは最新の問題集を提供いたします!
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

killtestのJuniper Networks認定JNCISの仮想を導入、維持するための知識、JN0-531テスト、資格をIT情報を提供します。
JN0-531試験はJNCISでの仮想マシンソフトウェアにおける世界的な最大手企業です。Juniper Networksは分散されたシステムに仮想コンピューティングをもたらします。企業はJuniper Networksソフトウェアをサーバー連結や作業負荷管理、またはアプリケーションの開発、テストの導入のために使用しています。弊社も一発合格することが保証できます。
さらに、何とかして、このすごさをお伝えさせて頂きたい!!
全額返金キャンペンも実施いたします。
体験したい時に無料でいつでもオンラインでアクセスすることが出来るので、忙しい IT エンジニアの皆さまのトレーニング教材に最適です。

JN0-531
1. Which two statements are correct regarding NHTB? (Choose two.)
A. The NHTB table can be viewed with the command get nhtb.
B. The NHTB table can be viewed with the command get interface .
C. The NHTB table can be viewed with the command get interface .
D. NHTB is enabled automatically when multiple VPNs are bound to a single tunnel interface.
Answer: BD
2. Which two statements are true regarding the use of dialup VPNs? (Choose two.)
A. They are initiated only by the remote host PC.
B. They can only be connected to the trust zone on a ScreenOS device.
C. They are configured so that the first IKE message will always have the SA proposal list.
D. They can be used as an alternative to connect remote users when a ScreenOS device has reached the
maximum number of LAN-to-LAN tunnels.
Answer: AC
3. Your ScreenOS device has come under a SYN flood attack. In the logs, which severity level would you
search to see this event?
A. Alert
B. Critical
C. Warning
D. Emergency
Answer: D
4. Which command will show address translation for sessions that have ended?
A. snoop
B. get session
C. get log traffic
D. get dbuf stream
Answer: C
5. Which item in a virtual system is shared by default?
A. trust zone in the trust-vr
B. trust zone in the untrust-vr
C. untrust zone in the trust-vr
D. untrust zone in the untrust-vr
Answer: C
6. What should you configure to insure an HA cable failure does not result in both devices attempting to
become master?
A. failover count
B. secondary path
C. monitor threshold
D. heartbeat threshold
Answer: B
7. What will happen if you type the command unset protocol vrouter trust-vr protocol ospf?
A. OSPF stops running, but the OSPF configuration is left intact.
B. All OSPF configuration parameters are removed from the vrouter only.
C. All OSPF configuration parameters are removed from all interfaces in the vrouter.
D. All OSPF configuration parameters are removed from the vrouter and from all interfaces in the vrouter.
Answer: D
8. To which three ScreenOS components can a policy-based routing policy be bound? (Choose three.)
A. zone
B. policy
C. interface
D. virtual router
E. virtual system
Answer: ACD
スポンサーサイト

【2010/04/29 11:22】 | 資格
トラックバック(0) |
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。