killtestは最新の問題集を提供いたします!
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Symantec Symantec Certified Security program 251-502

1. What is another term commonly used for NAT?
A. IP spoofing
B. IP masquerading
C. IP address proxying
D. IP packet address translation
Answer: B

2. Which three can a proxy-based firewall do? (Choose three.)
A. hide addresses on the internal network
B. track each connection across all interfaces
C. inspect encrypted traffic at the application layer
D. allow for logging of events at the application layer
Answer: ABD

3. Your customer has configured their internal network to use the 64.124.0.0/16 network and is using NAT
to route to the Internet. They are complaining that the Symantec LiveUpdate service is not functioning
properly. How should you fix the problem?
A. Configure the NAT to use dynamic DNS.
B. Configure the NAT to route the 64.124.0.0/16 network to the Internet.
C. Reconfigure the internal network to use an accepted private network address.
D. Add a static route from the 64.124.0.0/16 network to the Symantec LiveUpdate servers.
Answer: C

4. How many host IP addresses can a network with a subnet mask of 255.255.255.192 support?
A. 62
B. 64
C. 126
D. 128
Answer: A

5. Which security technology supports encryption and encapsulation to ensure that data cannot be
compromised in transit?
A. PKI
B. VPN
C. RADIUS
D. Kerberos
Answer: B

6. Which two methods are used by VPN technology to ensure data confidentiality? (Choose two.)
A. AES
B. MD5
C. SHA1
D. 3DES
Answer: AD

7. Which three addresses are non-routable on the public Internet? (Choose three.)
A. 10.45.35.234
B. 127.23.45.234
C. 172.14.35.45
D. 172.31.34.5
E. 234.12.23.134
Answer: ABD

8. Which three layers can a firewall use to process network traffic? (Choose three.)
A. network
B. physical
C. data link
D. transport
Answer: ACD

9. How do you ensure that Symantec Enterprise Firewall content filtering is based on a current list of
restricted topics or sites?
A. Use LiveUpdate to download ratings list.
B. Purchase a third-party ratings subscription.
C. Download ratings lists from the Symantec Web site.
D. Configure a referral to an external site and content blocking service.
Answer: A

10. Which three conditions must be met on each firewall when configuring a Symantec Enterprise Firewall
cluster? (Choose three.)
A. same OS version
B. same hardware platform
C. same external IP address
D. multimode fiber interfaces
E. same number of node licenses
Answer: ABE

11. Which three are shipped with Symantec Enterprise Firewall? (Choose three.)
A. pre-configured IPSec/IKE policies
B. pre-configured IPSec/IPv4 policies
C. pre-configured IPSec/Static policies
D. a single Symantec Client VPN license
Answer: ACD

12. Which two methods can you use to limit Symantec Enterprise Firewall VPN tunnel traffic? (Choose
two.)
A. Pass traffic to proxies.
B. Modify the global IKE policy.
C. Create a filter and apply it to an interface.
D. Create a filter and apply it to the VPN policy.
Answer: AD

13. Which two Security Gateway Management Interface (SGMI) methods can you use to allow outbound
SMTP and HTTP traffic if you did not configure these traffic options at the time you installed the Symantec
Enterprise Firewall? (Choose two.)
A. Protocol Tab
B. Policy Wizard
C. System Setup Wizard
D. Rules tab in the Policy Window
Answer: BD

14. In which two formats are Symantec Enterprise Firewall reports available? (Choose two.)
A. XML
B. PDF
C. email
D. HTML
Answer: BD

15. Which three authentication methods does Symantec Enterprise Firewall support? (Choose three.)
A. RADIUS
B. iisProtect
C. TACACS+
D. Bellcore S/Key
Answer: ACD
スポンサーサイト

【2010/07/13 12:09】 | 資格
トラックバック(0) |
コメント
この記事へのコメント
コメントを投稿
URL:

Pass:
秘密: 管理者にだけ表示を許可
 
トラックバック
この記事のトラックバックURL
この記事へのトラックバック
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。