killtestは最新の問題集を提供いたします!
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

SAIR LinuxGNUCertifiedAdministrator 3X0-204
試験番号: 3X0-204

試験の名称: level 2 sendmailmailing system

バージョン:V2.81
問題と解答:50 Q&As
価格(日本円):\ 2900.00 JPY
更新:2010-06-28

1. Which of the following are well-known MTAs?
A. Procmail
B. Sendmail
C. Netscape
D. Pine
E. Qmail
Answer: BE

2. The MX record for a domain is set to: "IN MX 10 mail.company.com". What additional record types, if
any, are required for the machine mail.company.com?
A. mail.company.com should have a CNAME record
B. mail.company.com should have no other records
C. mail.company.com should have an A record
D. mail.company.com should have both a CNAME and a PTR record
E. mail.company.com should have both a CNAME and an A record
Answer: C

3. Which of the following files are checked and/or modified to restrict POP access to machines only in the
domain company.com?
A. /etc/hosts
B. /etc/inetd.conf
C. /etc/services
D. /etc/hosts.allow
E. /etc/hosts.deny
Answer: BDE

4. Which of the following would NOT be an effective way for an e-mail user to prevent spam?
A. Creating a mail filter based on the mail header
B. Creating a mail filter against usernames with irregular capitalization
C. Creating a mail filter against mail from a specific user name
D. Using Procmail
Answer: C

5. Which of the following are reasonable steps for a system administrator to take to reduce the amount of
spam received by users of an e-mail system?
A. Only accept e-mail from trusted hosts
B. Only accept inbound e-mail for users in this domain
C. Use the DNS blacklist service to refuse e-mail from known spam sources
D. Disable any accounts which receive spam
E. Filter e-mail headers for known spam subject lines
Answer: BCE

6. Which of the following is not a valid delivery line for .qmail?
A. # this is a comment
B. |/usr/bin/vacation jsmith
C. &joesmith
D. &jsmith@company.com
E. /home/jsmith/mail/archive
Answer: C

7. What function does OSTYPE in the generic-linux.mc macro provide during Sendmail installation?
A. It optimizes Sendmail to properly use memory allocations specific to an operating system
B. It sets some path names specifically for the operating system
C. It controls which applications mail can be sent to for processing
D. It specifies the operating system of connecting mail servers
E. It denies privileges to operating systems with Sendmail security issues
Answer: B

8. What does the divert command in the generic-linux.mc file do?
A. It handles all user .forward files
B. It controls the addition of text from the generic-linux.mc file to the output file or internal text buffers
C. It redirects e-mail to a third party mail server
D. It changes the header information of incoming messages and resends them
E. It copies e-mail locally and sends it to another mail server
Answer: B

9. Which of the following will result if "dnl" is included after each command in the generic-linux.mc file?
A. The text from "dnl" until the end of that line is ignored
B. DNS will not be used in resolving the address to the host mail server
C. Mail can only be sent to servers named in the /etc/hosts and /etc/networks files
D. All commands that do not have "dnl" after each line are applied locally
E. The command on the next line is not executed
Answer: A

10. An e-mail system has been configured to use the DNS Blacklist (DNSBL) service. What additional
step is performed by the system as a result?
A. It checks the user's e-mail account against the deny spam database Web site
B. It sends a list of known spammers to a recipient requesting the information to be added to their mail
filters
C. It controls which applications mail can be sent to based on the DNSBL database
D. It keeps track of recipients who requested to be removed from mass mailings
E. It checks the IP of each connection from which it is receiving mail against entries in the DNSBL
database
Answer: E
スポンサーサイト

【2010/07/14 11:52】 | 資格
トラックバック(0) |
コメント
この記事へのコメント
コメントを投稿
URL:

Pass:
秘密: 管理者にだけ表示を許可
 
トラックバック
この記事のトラックバックURL
この記事へのトラックバック
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。