killtestは最新の問題集を提供いたします!
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

試験番号は1Z0-273はkilltest全部提供いたします。気楽に試験を通すように助けます、ご使用になってください!
Hyperion Financial Management 4.1 Administrator IandII試験はkilltestは今も掲載のOracle認定試験模擬問題を一覧することができます。解答を受験前の直前対策、苦手分野の克服などにご活用下さい。

Oracle OtherOracleCertification 1Z0-273
試験番号: 1Z0-273

試験の名称: Hyperion Financial Management 4.1 Administrator IandII

バージョン:V8.02
問題と解答:57 Q&As
価格(日本円):\ 9900.00 JPY
更新:2010-07-13

1. Where would you navigate to create a workspace? (Choose three.)
A. File menu
B. Administration menu
C. Object View
D. Manage Documents
Answer: ABD
2. Load files are divided into sections. What character is used as a section delimiter?
A. !
B. #
C. &
D. *
Answer: A
3. Which member selection is more efficient for generating reports?
A. Aggregate data segment in a row
B. Single data segments in separate rows
C. (Both are the same)
Answer: A
4. To retrieve a data value from a grid and place it in a text box, use the __________ text function.
A. CalcStatus
B. CellText
C. DataSource
D. GetCell
Answer: D

5. Which text function is not available for a Financial Management data source?
A. CellText
B. Date
C. POVAlias
D. POVDescription
Answer: C

6. What types of edits can a typical user perform with Data Forms? (Choose two.)
A. Input specified data elements
B. View specified data elements
C. Apply row and column formatting
D. Add rows and columns
E. Edit the Scenario Point of View setting.
Answer: AB

7. Reports are designed in:
A. Financial Reporting Designer
B. Financial Reporting Studio
C. Hyperion System 9 Workspace
Answer: B

8. What metadata load options are available to allow you to add metadata or delete metadata?
A. Merge and Delete
B. Merge and Replace
C. Merge and Cut
Answer: B

9. To automatically format cells based on specified attributes or values, use:
A. Conditional formatting
B. Format Painter
C. Format option
Answer: A

10. The consolidation setting OrgByPeriod is enabled for what purpose? (Choose two.)
A. Used for entity structures that vary from period to period.
B. Used to mark entities as active or inactive for each period.
C. Used to delete entity structures that are no longer used.
D. Used to organize entity structures by a value dimension.
Answer: AB
スポンサーサイト

【2010/07/26 12:53】 | 資格
トラックバック(0) |
コメント
この記事へのコメント
コメントを投稿
URL:

Pass:
秘密: 管理者にだけ表示を許可
 
トラックバック
この記事のトラックバックURL
この記事へのトラックバック
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。