killtestは最新の問題集を提供いたします!
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

killtestの50-702過去の問題は認定試験の変更につれて、よくアップデートします。お客様ために最新の問題集を提供します。さらに、50-702テストの練習問題を一年で無料更新されてます。killtestを選択するのは唯一資格を取得することになります。
Novell Other Certification認定は権威的になって、あなたのスキルを業界で認められる資格に変えてみませんか? 社内で使用する技術を 開発している方、もしくはNovell Other Certificationで技術を提供することをビジネスにしている方、いずれの場合でも、この資格認定を取得すると、認められます。

Novell.Inc NovellOtherCertification 50-702

1. Which ZENworks Desktop Management Component can be used to store Novell Application Launcher
(NAL) data and Inventory Data?
A.Asset Inventory
B.Remote Storage
C.Sybase ASA Server
D.Remote Management
E.Application Management
Answer: C

2. Which statements are true regarding ZENworks Image Safe Data? (Choose 2.)
A.Contains information about inventory
B.Contains the workstation objects DN
C.Contains information about the Middle Tier server
D.Only exists when the Novell Client is installed
E.Contains information about the last base image
F.Contains information about associated policy packages
Answer: BE

3. Which can be modified from the MSI properties tab in ConsoleOne? (Choose 2.)
A.Public Properties
B.Private Properties
C.General Properties
D.Universal Properties
E.Secure Public Properties
Answer: AE

4. Which management tool can be used to deploy the ZDM Agents?
A.NWAdmin
B.iManager
C. iFolder
D. iMonitor
E.ConsoleOne
Answer: E

5. Which ZDM components are affected by the Service Location Policy package? (Choose 2.)
A.Legacy Inventory
B.Remote Management
C.Workstation import
D.Application Management
E.ZENworks Asset Inventory
Answer: AD

6. What type of policy package is used to distribute NetWare set parameters?
A.Server Policy Package
B.Service Location Package
C.Container Policy Package
D.Distributed Server Policy Package
Answer: D

7. Mike is a systems architect who needs to plan an installation of ZENworks Patch Management. He has
a choice of the following servers on which to install the patch management server. Which server is
supported?
A.IBM AIX
B.Netware 6.5 Support Pack 2
C.Microsoft Windows NT 4 Service Pack 6a
D.Microsoft Windows 2003 Server Service Pack 1
E.SuSE Linux Enterprise Server 9 Service Pack 2
Answer: D

8. You are an administrator at a company with multiple sites who is in the process of rolling out ZENworks
Patch Management. Which component would you install to reduce network traffic?
A.Patchlink Developers Kit
B.Patch Management Agent
C.Patch Management Server
D.Patchlink Distribution Point
Answer: D

9. Which must be completed before patches can be deployed using ZENworks Patch Management (ZPM)?
(Choose 2.)
A.The packages must be deployed to the PatchLink Distribution Point (PDP).
B.The packages you are deploying must be cached on the ZPM server.
C.An administrative user must be logged in to the devices to be patched.
D.Discover Applicable Updates must have run on the devices to be patched.
Answer: BD

10. Which vulnerability state causes automatic caching of the associated package?
A.Critical
B.Critical-01
C.Critical-05
D.Recommended
E.Software Install
Answer: A
スポンサーサイト

【2010/08/03 11:18】 | 資格
トラックバック(0) |
コメント
この記事へのコメント
コメントを投稿
URL:

Pass:
秘密: 管理者にだけ表示を許可
 
トラックバック
この記事のトラックバックURL
この記事へのトラックバック
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。