killtestは最新の問題集を提供いたします!
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

killtestは070-545(Csharp) (TS:Microsoft Visio 2007, Application Development)問題集を提供し、無料ダウンロート、弊社は一年以内無料更新版のサービスを提供いたします、弊社の問題集は本格テストとすごく近いし、合格率は100%でございます!
killtestはMicrosoft MCTS 070-545(Csharp)テストの最新版を提供、killtestの進歩はIT業での急速な発展を促し、より多くの商品をより便利に、さらに低価格でお客様に提供することを可能にしました。それとも一発合格することが保証し、万の一が失格したら全額を返金いたしますので、ご利用安心してください!

Microsoft MCTS 070-545(Csharp)
試験番号: 070-545(Csharp)

試験の名称: TS:Microsoft Visio 2007, Application Development

バージョン:V3.68
問題と解答:54 Q&As
価格(日本円):\ 6900.00 JPY
更新:2010-07-13

1. You have an ODBC database that contains information that you want to display in Office Visio 2007.
You need to update the database records by modifying shape data from Visio 2007. What are three
possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose three.)
A. In Visio, use the Link Data to Shapes command from the Data menu.
B. In Visio, point to Visio Extras, start the Database Wizard, and then click Link shapes to database
records.
C. In Visio, click Import Data on the Plan menu.
D. In Visio, point to Visio Extras and click Link to ODBC Database.
E. Create custom code functions to read data from the data source, update the Shape Data rows, and
then write the data to the data source.
Answer: BDE

2. An External Data recordset named Computer Inventory contains a column named MachineSN. You
create a new Office Visio 2007 diagram and load the Computers and Monitors stencil. A shape named PC
Master from the Computers and Monitors stencil has a Shape Data row labeled Serial Number. To add
a shape to the Visio 2007 diagram, you select the PC Master shape, and then drag and drop a row from
the External Data window to the Visio 2007 page. You notice that the new shapes Serial Number row is
empty. You need the values from the MachineSN column to be entered automatically into the row
labeled Serial Number when you add the shape. What should you do?
A. Change the name of the External Data recordsets column from MachineSN to Serial Number.
B. Change the name of the External Data recordset from Computer Inventory to Serial Number.
C. Modify the PC Master shape on the document stencil. Change the row name of the shape data row
from Serial Number to MachineSN.
D. Copy the PC Master shape to the document stencil. Change the label of the shape data row from
Serial Number to _visDM_MachineSN.
Answer: A

3. You have a drawing that contains custom shape data. You need to export the shape data to a new
Microsoft Office Excel 2007 workbook. What should you do?
A. Use the Database Wizard.
B. Use the Reports command.
C. Use the Export to Database command.
D. Save the file as an XML drawing.
Answer: B

4. You have a shape that contains a Shape Data row named Grade, where Type=0. You need to modify
the Grade row so that it is visible and read-only within the Shape Data window and the Shape Data dialogbox. What should you do?
A. In the Prop.Grade row, change the value of the Type cell to 9.
B. In the Prop.Grade row, change the value of the Type cell to 1, and the formula in the Format cell to
=Prop.Grade.
C. In the Prop.Grade row, change the formula in the Format cell to =LOCK.
D. Insert a new user-defined cell with the formula =
DEPENDSON(Prop.Grade)+SETF(GetRef(Prop.Grade),Prop.Grade).
Answer: B

5. You receive an XML data file and a separate XML schema file. The XML schema file describes the XML
data. You need to load the XML data file into the External Data window. Which two actions should
you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Transform the XML data file into the classic ActiveX Data Objects (ADO) RowsetSchema format.
B. Verify that the XML data file is well-formed and uses the namespace
http://schemas.microsoft.com/visio/2006/extension.
C. In a code module, use the DataRecordsets object Add method in the Office Visio 2007 document.
D. In a code module, use the DataRecordsets object AddFromXML method in the Office Visio 2007
document.
Answer: AD

6. You create a shape that has two Shape Data rows named Department and CostCode. Both the
Department and the CostCode rows have the Type =1.
The Department row Format cell has the formula =A;B.
You need to modify the ShapeSheet to meet the following requirements:
When a user selects Department A, only CostCodes A1 and A2 are visible.
When a user selects Department B, only CostCodes B1 and B2 are visible.
What should you do?
A. Insert a new user-defined cell and enter the formula =SETF(GetRef(Prop.CostCode.Format), =
INDEX(LOOKUP(Prop.Department,Prop.Department.Format),"A1;A2|B1;B2","|"))
B. Enter the following formula in the Format cell of the CostCode Shape Data row.
=INDEX(LOOKUP(Prop.Department,Prop.Department.Format),"A1;A2|B1;B2")
C. Enter the following formula in the Format cell of the CostCode Shape Data row.
=""""&INDEX(LOOKUP(Prop.Department,Prop.Department.Format),"A1;A2|B1;B2","|")&""""
D. Enter the following formula in the Format cell of the CostCode Shape Data row.
=INDEX(LOOKUP(Prop.Department,Prop.Department.Format),"A1;A2|B1;B2","|")
Answer: D

7. You need to create two PivotDiagrams in Office Visio 2007 by using the minimum number of Visio
documents and pages. What should you do?
A. Create two new Visio documents by using the PivotDiagram template.
B. Create a new Visio document by using the PivotDiagram template. Insert a PivotDiagram into the
existing page.
C. Create a new Visio document by using the PivotDiagram template. Insert a new page, and then insert
the PivotDiagram into the new page.
D. Create two new Visio documents by using the PivotDiagram template. Copy the PivotDiagram from
one document to a blank page in the other document.
Answer: B
スポンサーサイト

【2010/08/17 11:16】 | 資格
トラックバック(0) |
コメント
この記事へのコメント
コメントを投稿
URL:

Pass:
秘密: 管理者にだけ表示を許可
 
トラックバック
この記事のトラックバックURL
この記事へのトラックバック
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。