killtestは最新の問題集を提供いたします!
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

試験番号: N10-003

試験の名称: Network+ Certification

killtestはN10-003テストの最新版を提供、killtestの進歩はIT業での急速な発展を促し、より多くの商品をより便利に、さらに低価格でお客様に提供することを可能にしました。それとも一発合格することが保証し、万の一が失格したら全額を返金いたしますので、ご利用安心してください!
killtestはCompTIA Network N10-003問題集を提供し、無料ダウンロート、弊社は一年以内無料更新版のサービスを提供いたします、弊社の問題集は本格テストとすごく近いし、合格率は100%でございます!

CompTIA Network N10-003

1. 221.17.101.223/28 is an example of which kind of notation?
A. ARP
B. CIDR
C. DNS
D. Port Number
Answer: B

2. Which of the following methods of user authentication is the MOST secure?
A. CHAP
B. Kerberos
C. TACACS
D. EAP
Answer: B

3. 802.11 security is defined in:
A. 802.11a.
B. 802.11b.
C. 802.11g.
D. 802.11i.
Answer: D

4. Which of the following is a self-assigned address based on APIPA?
A. 169.255.1.0
B. 169.254.1.1
C. 192.168.1.0
D. 192.168.1.1
Answer: B

5. Which of the following is true regarding NetWare Directory Services (NDS) configuration?
A. Remote users can access the tree through dial-in connections.
B. Mobile users do not require changing the NDS name context.
C. Remote users do not require a special NDS object entry.
D. There are no differences between mobile users and remote users.
Answer: A

6. A user connects to the companys intranet server via a VPN connection from a small office / home office
(SOHO) using the broadband service. One day, the user cannot successfully connect to the VPN and
receives an error message that states "Username and password are invalid on the domain." Which of the
following should be done to correct this problem?
A. Call the corporate help desk to have the VPN server rebooted
B. Re-enter the username and password in the VPN connection and reconnect
C. Call the broadband Internet provider to replace the SOHO router with a newer model
D. Ping the corporate VPN server to ensure it is online
Answer: B

7. When one connection to a host fails in a full mesh network, which of the following is true?
A. All hosts can communicate.
B. No hosts can communicate.
C. Half of the hosts will lose communication.
D. Only the two hosts between the failed connection will lose communication.
Answer: A

8. Which of the following network services is responsible for mapping names to IP addresses?
A. DHCP
B. DNS
C. IMAP4
D. Telnet
Answer: B

9. Which of the following would be considered a routing protocol? (Select TWO).
A. OSPF
B. DHCP
C. SMTP
D. SNMP
E. RIP
Answer: AE

10. Which of the following is STP BEST identified by under the cable sheath?
A. Number of twists in wires
B. Number of wires
C. Lubricant
D. Foil
Answer: D
スポンサーサイト

【2010/09/10 11:45】 | 資格
トラックバック(0) |
コメント
この記事へのコメント
コメントを投稿
URL:

Pass:
秘密: 管理者にだけ表示を許可
 
トラックバック
この記事のトラックバックURL
この記事へのトラックバック
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。