killtestは最新の問題集を提供いたします!
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

試験名称HP-UX 11i v3 System Administration HP0-A01試験科目はkilltese提供いたします。killtestの問題集は経験のある専門家がHP0-A01試験問題の研究に力を尽くして出したの問題集でございます。正確率が高いし、一発合格することが保証いたします。今のIT分野で重要な資格認証になっています、英語版を提供いたします。

HP0-A01

1.What does the linkloop command test?
A.router activity
B.Maximum Transmission Unit (MTU) size
C.MAC address connectivity between network cards
D.loopback address connectivity between network cards
Answer:C

2.Which file contains the information sent in response to a bootp request?
A./etc/services
B./etc/bootptab
C./etc/inetd.conf
D./etc/bootp.conf
Answer:B

3.Which commands can confirm host name resolution (DNS/Bind) is working correctly?
A.whois
B.uname
C.nsquery
D.hostname
E.gethostbyname
Answer:C

4.What is IP multiplexing on a UNIX host?
A.increasing throughput on the network interface
B.binding the same IP address to multiple network interface
C.binding more than one IP address to a single network interface
D.binding more than one MAC address to a single network interface
Answer:C

5.Which tools have been deprecated with the introduction of the nwmgr command? (Select three.)
A.netstat
B.ifconfig
C.linkloop
D.lanscan
E.lanadmin
Answer:C D E

6.How can you enable only NFS version 4 support on HP-UX 11i v3?
A.HP-UX v3 does not support NFSv4.
B.Change the NFSv4 kernel parameter to yes, recompile the kernel and reboot.
C.Using only NFSv4 is not supported; NFSv2 and NFSv3 are always enabled.
D.Set the configuration parameters NFS_SERVER_VERSMIN and NFS_SERVER_VERSMAX to 4.
Answer:D

7.Which NFS server file contains a list of clients that currently have the server's NFS file systems mounted?
A./etc/fstab
B./etc/rmtab
C./etc/nfstab
D./etc/mnttab
E./etc/exports
Answer:B

8.What is the length of an IPv4 address?
A.32 bits
B.48 bits
C.64 bits
D.128 bits
Answer:A

9.What are the major features of IPFilter on HP-UX 11i v3? (Select three.)
A.creates extensive logs
B.supports X.25 Interfaces
C.installed and enabled by default
D.provides a new GUI configuration tool
E.supports Network Address Translation (NAT)
Answer:A B E

10.Which command displays Internet to Ethernet address resolution?
A.arp
B.lanscan
C.ifconfig
D.traceroute
Answer:A
スポンサーサイト

【2010/03/20 10:54】 | 資格
トラックバック(0) |
コメント
この記事へのコメント
コメントを投稿
URL:

Pass:
秘密: 管理者にだけ表示を許可
 
トラックバック
この記事のトラックバックURL
この記事へのトラックバック
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。